Пошук

Робочі години

Понеділок - П'ятниця 10:00-21:00
Субота 10: 00-16: 00
Неділя 10:00-15:00

Будьте Здорові!

подивіться наверх

Переклад

УкраїнськаРусскийEnglish
Зробити основною мовою

ВІДГУКИ ПРО MEDBOOK

Головна/ВІДГУКИ ПРО MEDBOOK

Тут Ви можете залишити СВІЙ відгук про роботу нашої компанії і ознайомитися з досвідом наших КЛІЄНТІВ!

happy doctors - ОТЗЫВЫ О MEDBOOK

Спасибі за те, що ви з нами! 🤗


Відгуки наших клієнтів

Дуже швидко, якісно, ​​і без обману.

оцінка 5,0
31.12.2019

Мне нужно было быстро получить мед книжку, я её получил уже на 3 день. Все сделано как нужно без обхода врачей, остаётся только написать имя и фамилию с должностью. Оплата сразу, либо наложным платежом по новой почте, не сказал бы, что дёшево для мед книжки, но с этим качеством можно даже переплатить, вообще это лучшее и быстрое сотрудничество, какое у меня могло быть, спасибо вам)

e4108eaec2fba6cca15690c10dfc5914?s=96&d=identicon&r=g - ОТЗЫВЫ О MEDBOOK
Владислав

Відповідь від MedBook

Дякую за такий розгорнутий відгук! Будемо чекати ще! ^^)
З новим роком і Різдвом! 🥳 🎄 🎅 🌟

Супер-пупер!

оцінка 5,0
25.11.2019

Всё просто офигенно! Перед заказом проконсультировался, рассказали, что лучше и как сделать в моей ситуации, сделал оплату на банковский счёт, через несколько часов получил код отслеживания. И уже на следующее утро забрал свой заказ на почте, и отнес на работу, где начальству всё подошло и я остался очень доволен, а главное, спокоен!
Рекомендую! Кращі !!!

2a471ae922d1501d4fb47f964389eb60?s=96&d=identicon&r=g - ОТЗЫВЫ О MEDBOOK
Валентин

Відповідь від MedBook

Велике спасибі, за Ваш відгук, Валентин!
Приємно! 😊

Все гуд!

оцінка 5,0
28.10.2019

Відповіли оперативно. Все сподобалося.

?s=96&d=identicon&r=g - ОТЗЫВЫ О MEDBOOK
Олександр

Відповідь від MedBook

Намагаємося! 😊

Дуже швидкі!!

оцінка 5,0
22.08.2019

Залишила запит на сайті, щоб мені передзвонили, зв’язалися протягом декількох хвилин, проконсультували, я зробила предоплату, і вже через годину мене повідомили про відправлення! The best!<3))

65dd9d97ec1888a6c20685bdd7952107?s=96&d=identicon&r=g - ОТЗЫВЫ О MEDBOOK
Марина

Відповідь від MedBook

Дякуємо!:)

Все сподобалося!

оцінка 5,0
13.08.2019

Гарно обслужили, розказали що, як, і для чого потрібно, порекомендували найкращий варіант для рішення моєї проблеми (роботодавець боявся брати мене на роботу)! Дуже рада, що звернулася саме сюди:)) 5 балів!)

bf4d3e6870d8b4d8d31266fb8b975aee?s=96&d=identicon&r=g - ОТЗЫВЫ О MEDBOOK
Лілія

Відповідь від MedBook

Дякуємо! 😊🤗

Дуже виручили!

оцінка 5,0
31.07.2019

Навіть не знаю що сказати! Якби не ви, я не знаю, що б зі мною було на роботі (затримала з оглядом на цілий тиждень)! Спасибооо!!

?s=96&d=identicon&r=g - ОТЗЫВЫ О MEDBOOK
Оксана

Відповідь від MedBook

Завжди раді допомогти! 🙂

5+!

оцінка 5,0
26.07.2019

Влаштувалася офіціанткою, друг порадив цю фірму, за два дні оформили медкнижку з усіма аналізами і я її одразу забрала. Адміна на роботі все влаштувало, раджу і вам!)

34 - ОТЗЫВЫ О MEDBOOK
Настя

Відповідь від MedBook

Спасибі! Удачі вам!))

Не бійтеся!)

оцінка 5,0
15.07.2019

Трохи збентежила передоплата, але страхи зникли як тільки забрав книжку з пошти!))

19 - ОТЗЫВЫ О MEDBOOK
дима

Добре

оцінка 4,0
10.07.2019

Трохи затримали з оформленням, але в цілому все добре, книжка в порядку.

?s=96&d=identicon&r=g - ОТЗЫВЫ О MEDBOOK
Микола

Все як і домовлялися

оцінка 5,0
30.06.2019

Рекомендую, зал для роботи тренером підійшла.

23 - ОТЗЫВЫ О MEDBOOK
Михайло