Пошук

Робочі години

Понеділок - П'ятниця 10:00-21:00
Субота 10: 00-16: 00
Неділя 10:00-15:00

Будьте Здорові!

подивіться наверх

Переклад

УкраїнськаРусскийEnglish
Зробити основною мовою

ВІДГУКИ ПРО MEDBOOK

Головна/ВІДГУКИ ПРО MEDBOOK

Тут Ви можете залишити СВІЙ відгук про роботу нашої компанії і ознайомитися з досвідом наших КЛІЄНТІВ!

U

Спасибі за те, що ви з нами! 🤗


Відгуки наших клієнтів:

Хлопці супер!

Номінальний 5 з 5
19.12.2020

Не раз замовляв на цьому сайті медкнижку. Все роблять оперативно; якісно. Медкніжкі, вкладиші - офіційні. Буду звертатися до вас ще 🙂

Сергій

Відповідь від MedBook

Завжди раді Вас прийняти і безпечно обслужити! 🙂

Дуже швидко, якісно, ​​і без обману.

Номінальний 5 з 5
31.12.2019

Мне нужно было быстро получить мед книжку, я её получил уже на 3 день. Все сделано как нужно без обхода врачей, остаётся только написать имя и фамилию с должностью. Оплата сразу, либо наложным платежом по новой почте, не сказал бы, что дёшево для мед книжки, но с этим качеством можно навіть переплатити, взагалі це краще і швидке співробітництво, яке у мене могло бути, спасибі вам)

Владислав

Відповідь від MedBook

Дякую за такий розгорнутий відгук! Будемо чекати ще! ^^)
З новим роком і Різдвом! 🥳 🎄 🎅 🌟

Супер-пупер!

Номінальний 5 з 5
25.11.2019

Всё просто офигенно! Перед заказом проконсультировался, рассказали, что лучше и как сделать в моей ситуации, сделал оплату на банковский счёт, через несколько часов получил код отслеживания. И уже на следующее утро забрал свой заказ на почте, и отнес на работу, где начальству всё подошло и я остался очень доволен, а головне, спокійний!
Рекомендую! Кращі !!!

Валентин

Відповідь від MedBook

Велике спасибі, за Ваш відгук, Валентин!
Приємно! 😊

Все гуд!

Номінальний 5 з 5
28.10.2019

Відповіли оперативно. Все сподобалося.

Олександр

Відповідь від MedBook

Намагаємося! 😊

Дуже швидкі!!

Номінальний 5 з 5
22.08.2019

Залишила запит на сайті, щоб мені передзвонили, зв’язалися протягом декількох хвилин, проконсультували, я зробила предоплату, і вже через годину мене повідомили про відправлення! The best!<3))

Марина

Відповідь від MedBook

Дякуємо!:)

Все сподобалося!

Номінальний 5 з 5
13.08.2019

Гарно обслужили, розказали що, як, і для чого потрібно, порекомендували найкращий варіант для рішення моєї проблеми (роботодавець боявся брати мене на роботу)! Дуже рада, що звернулася саме сюди:)) 5 балів!)

Лілія

Відповідь від MedBook

Дякуємо! 😊🤗

Дуже виручили!

Номінальний 5 з 5
31.07.2019

Навіть не знаю що сказати! Якби не ви, я не знаю, що б зі мною було на роботі (затримала з оглядом на цілий тиждень)! Спасибооо!!

Оксана

Відповідь від MedBook

Завжди раді допомогти! 🙂

5+!

Номінальний 5 з 5
26.07.2019

Влаштувалася офіціанткою, друг порадив цю фірму, за два дні оформили медкнижку з усіма аналізами і я її одразу забрала. Адміна на роботі все влаштувало, раджу і вам!)

Настя

Відповідь від MedBook

Спасибі! Удачі вам!))

Не бійтеся!)

Номінальний 5 з 5
15.07.2019

Трохи збентежила передоплата, але страхи зникли як тільки забрав книжку з пошти!))

дима

Добре

Номінальний 4 з 5
10.07.2019

Трохи затримали з оформленням, але в цілому все добре, книжка в порядку.

Микола

Все як і домовлялися

Номінальний 5 з 5
30.06.2019

Рекомендую, зал для роботи тренером підійшла.

Михайло

Ок

Номінальний 5 з 5
30.06.2019

Брав книжку для роботи в аеропорту, підійшла! Дякую

Анонім

ОТЛИЧНОО!!

Номінальний 5 з 5
15.06.2019

Дуже сподобалося, що відповідають швидко і майже в будь-який час. Вибачте, що довго морочила голову, боялася, але все прийшло, а головне, на моїй роботі підійшло!

Ліза

Я спробував і не пошкодував!

Номінальний 5 з 5
11.06.2019

Увечері в суботу замовив і вже в понеділок з пошти в обід забрав. Спочатку боявся, але замовив, перевірив на роботі і зрадів! 5 зірок!))

Сергій

Все добре!

Номінальний 5 з 5
10.06.2019

Хороші менеджери, з гумором) і книжку отримав вчасно!

Андрій