Szukaj

Godziny pracy

poniedziałek - piątek 10:00-21:00
sobota 10:00-16:00
niedziela 10:00-15:00

Transfer

УкраїнськаEnglishPolskiTürkçeРусский
Ustaw jako język domyślny

Bądź zdrów!

Sprawdzać

RECENZJE O MEDBOOKU

Dom  /RECENZJE O MEDBOOKU

Tutaj możesz zostawić SWOJĄ opinię na temat pracy naszej firmy oraz zapoznać się z doświadczeniami naszych KLIENTÓW!

przejrzeć,Opinie,opinie o pracy,opinie o lekarzach,recenzje firmy,medbook,książka medyczna Kijów,książka medyczna ukraina

Dziękuję za to, czym jesteś z nami! 🤗


Informacje zwrotne od naszych klientów:

Мед-книга Супер

Ocenione 5 poza 5
27.04.2021

Спасибо за меднижку! Сделали очень быстро, за 2 дня. Вкладыши – urzędnik, все печати есть. В общем, быстро и качественно!

Andrzej

Chłopaki super!

Ocenione 5 poza 5
19.12.2020

Nieraz zamówiłem książkę medyczną na tej stronie. Wszystko odbywa się szybko; jakościowo. Książki medyczne, wkładki – urzędnik. Skontaktuję się z Tobą ponownie 🙂

Siergiej

Odpowiedź użytkownika MedBook

Zawsze cieszymy się, że możemy Cię przyjąć i służyć Ci bezpiecznie! 🙂

Bardzo szybki, jakościowo, i bez oszukiwania.

Ocenione 5 poza 5
31.12.2019

Musiałem szybko zdobyć książkę o miodzie, Otrzymałem go już 3 dnia. Wszystko odbywa się tak, jak powinno, bez wizyty u lekarzy, pozostaje tylko wpisać imię i nazwisko wraz ze stanowiskiem. Płatność natychmiastowa, lub za pobraniem pocztą nową, nie powiedziałbym, co jest tanie w książce o miodzie, ale z tą jakością możesz nawet przepłacać, generalnie jest to najlepsza i najszybsza współpraca, co mogłem mieć, Dziękuję Ci)

Vladislav

Odpowiedź użytkownika MedBook

Dziękuję za tak szczegółową recenzję.! Będziemy jeszcze czekać! ^^)
Szczęśliwego Nowego Roku i Wesołych Świąt! 🥳 🎄 🎅 🌟

Super Duper!

Ocenione 5 poza 5
25.11.2019

Wszystko jest po prostu niesamowite! Konsultowane przed złożeniem zamówienia, powiedział, co jest lepsze i jak to zrobić w mojej sytuacji, dokonał wpłaty na konto bankowe, kilka godzin później otrzymałem kod śledzenia. Następnego ranka przyjąłem zamówienie pocztą, i zabrał go do pracy, gdzie wszystko odpowiadało władzom i byłem bardzo zadowolony, ale główna rzecz, spokojna!
Polecić! Najlepsze!!!

Cicha sympatia

Odpowiedź użytkownika MedBook

Wielkie dzięki, Do Twojego wglądu, Cicha sympatia!
Przyjemnie! 😊

Wszystko jest dobrze!

Ocenione 5 poza 5
28.10.2019

Odpowiedział szybko. Wszystkim się to podobało.

Alexander

Odpowiedź użytkownika MedBook

Próbujemy! 😊

Bardzo szybki!!

Ocenione 5 poza 5
22.08.2019

Zostawiłem prośbę na stronie, oddzwonić, skontaktowano się w ciągu kilku minut, konsultowane, Zrobiłem przedpłatę, a godzinę później poinformowano mnie o wyjeździe! Najlepsze!<3))

przystań

Odpowiedź użytkownika MedBook

Dziękuję Ci!:)

Podobało mi się wszystko!

Ocenione 5 poza 5
13.08.2019

Dobrze podane, Powiedziałem to, w jaki sposób, i do czego jest to konieczne, zalecił najlepszą opcję rozwiązania mojego problemu (pracodawca bał się mnie zatrudnić)! Bardzo szczęśliwy, kto tu zawrócił:)) 5 punktów!)

Lilia

Odpowiedź użytkownika MedBook

Dziękuję Ci! 😊🤗

Bardzo pomogło!

Ocenione 5 poza 5
31.07.2019

nie wiem co powiedzieć! Jeśli nie dla ciebie, Nie wiem, co by się ze mną stało w pracy (opóźniony z badaniem o cały tydzień)! Dziękuję Ci!!

Oksana

Odpowiedź użytkownika MedBook

Zawsze chętnie pomogę! 🙂

5+!

Ocenione 5 poza 5
26.07.2019

Dostałem pracę jako kelnerka, znajomy polecił tę firmę, w dwa dni wydaliśmy książkę medyczną ze wszystkimi analizami i od razu ją wziąłem. Administrator w pracy jest w porządku, Tobie też radzę!)

Nastya

Odpowiedź użytkownika MedBook

Dziękuję Ci! Powodzenia!))

Nie bój się!)

Ocenione 5 poza 5
15.07.2019

Trochę zdezorientowany przedpłatą, ale obawy zniknęły, gdy tylko wziąłem książkę z poczty!))

Palić

w porządku

Ocenione 4 poza 5
10.07.2019

Nieco opóźnione z rejestracją, ale ogólnie wszystko jest w porządku, książka jest w porządku.

Николай

Wszystko zgodnie z ustaleniami

Ocenione 5 poza 5
30.06.2019

Polecić, Poszedłem na siłownię do pracy jako trener.

Michael

dobrze

Ocenione 5 poza 5
30.06.2019

Wziąłem książkę do pracy na lotnisku, pojawił się! Dziękuję Ci

Anonimowy

DOSKONAŁY!!

Ocenione 5 poza 5
15.06.2019

Podobało mi się to bardzo, że reagują szybko i prawie w każdej chwili. Przepraszam, co przez długi czas oszukiwało moją głowę, bał się, ale wszystko nadeszło, i co najważniejsze, pasuje do mojej pracy!

Lisa

Próbowałem i nie żałowałem!

Ocenione 5 poza 5
11.06.2019

Zamówiłem go w sobotę wieczorem, aw poniedziałek w porze lunchu wziąłem go z poczty. Na początku się bałem, ale zamówiłem, sprawdził w pracy i był zadowolony! 5 gwiazdek!))

Siergiej